Ja vīrietis nevēlas šo darīt, tad viņa jūtas nav patiesas pret tevi un iespējams pat viņš melo par mīlestību

  1. Viņš dara visu iespējamo, lai nomierinātu jūsu bažas un nepārliecinātību par jūsu vietu viņa dzīvē

Viņš nekad nedara un nesaka neko tādu, kas liktu jums sajusties nevajadzīgai un liekai viņa dzīvē. Viņš negrib likt jums justies kā tukšai vietai. Gluži otrādi, viņš dara visu iespējamo, lai jūs zinātu, cik svarīga esat.

  1. Viņš neslēpj savu mīlestību un pieķeršanos

Viņam nav kauns runāt par savām jūtām. Viņš nekad neuzvedas tā, it kā viņam nebūtu interesanti pārbaudīt jūsu jūtas pret viņu. Viņam pašam nav vajadzības uzvesties tā, it kā viņš neko pret jums nejūt, lai tikai pārbaudītu jūsu reakciju. Šādas spēles viņam nav vajadzīgas. Galvenais ir iespēja saglabāt tās jūtas, kuras nav iespējams noslēpt.

Lasi vēl: Aliexpress preces, kas atvieglos stādu audzēšanu un tiešām šīs preces darbojas kā nākas!

  1. Viņš pieliek pūles, lai maksimāli atvieglotu jums dzīvi

Viņš dara visu iespējamo, lai padarītu jūsu dzīvi maksimāli vieglu un ērtu. Viņš vienmēr domā par jums, tāpēc viņam nav raksturīgs egoisms. Viņš vēlas, lai jūs zinātu, ka viņš vairs nedzīvo sevis dēļ. Viņš rūpējas par jūsu dzīves kvalitāti.

  1. Esot jums blakus, viņš ļauj sev būt viegli aizvainojamam

Viņš tik tiešām neuztraucas par to, ka varētu izskatīties vājš jūsu priekšā. Šādas spēles nav domātas viņam. Viņam nav jāizrīko vai jāizrāda savs pārākums. Viņš zina, ka vienīgais veids, kā likt jums uzticēties, ir ļaut sev būt vājam un viegli aizvainojamam jūsu priekšā. Viņš izrāda atklātību, lai iekarotu jūsu uzticību.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru