Kāpēc vecmāmiņa ir lielākā dzīves svētība

Neviens tevi nemīl vairāk, kā viņa!

Ja tev ir laimējies, ka tev ir vecmāmiņa, tad mums noteikti tev nav jāstāsta, ka viņa ir pats dārgākais un neaizvietojamākais cilvēks. Neviens nespēj viņai līdzināties, un neviens nekad viņu neaizvietos.

Kāpēc?

Vecmāmiņas mierina

Viņas apskāviens ir pats saldākais un mierinošākais. Viņa tevi apskauj ar tādu siltumu, it kā aizsargātu, un nav pat šaubu, ka tu esi zem drošas aizsardzības.

Nav svarīgi, cik tev gadu: kad tev ir sarežģījumi, tu vienmēr vari vērsties pie vecmāmiņas. Viņa tevi apkamps. Un viss šķitīs vairs ne tik briesmīgi.

Vecmāmiņas mīlestība ir beznosacījumu

Vecmāmiņai ir liela un mīloša sirds. Un viņas sirdī būs vieta ne tikai tev. Tu vari pie viņas uz mājām atvest savu draugu saplēstās džinsu biksēs un muļķīgā cepurē, un viņa ar prieku viņu uzņems, pabaros un uzmundrinās, lai arī ar veciem, bet tomēr mīļiem jokiem.

Vecmāmiņa ir labākais, kas mums nāk no vecākiem. Un vari nešaubīties, ka strīda laikā viņa vienmēr būs tavā pusē.

Vecmāmiņa vienmēr ir tev līdzās

Nav svarīgi, kas tev ir vajadzīgs konkrētajā brīdī. Tava vecmāmiņa būs līdzās. Tev skumji un gribās, lai kāds samīļo? Viņa tūlīt apskaus. Tasīti kafijas un vienkārši parunāt? Arī tad vecmāmiņa būs līdzās. Viņa jūt tavu noskaņojumu, uzmin vēlēšanās, un vienmēr grib palīdzēt.

Viņa stundām klausīsies stāstos par tavu darbu programmista darbu, lai arī neko no tā nesapratīs. Pat ja tavas idejas būs fanātiskas un absurdas, viņa atbalstīs tevi visos tavos centienos.

Pats garšīgākais ēdiens, pagatavots ar mīlestību

Protams, mamma var pagatavot tavu mīļāko spageti ar neticamu mērci, bet kā tev šķiet, no kurienes viņa zina recepti? Protams, no tavas vecmāmiņas!

Vecmāmiņa tev noteikti pagatavos visus tavus mīļākos ēdienus. Tā nav vienkārša mājas virtuve, bet gan īsta maģija! Es nemaz nerunāju par kastēm ar pīrāgiem un keksiņiem, kurus viņa liek paņemt līdzi, neskatoties uz to, ka jau simtiem reižu esi sacījis, ka neesi izsalcis un esi paēdis tā, ka pat paelpot vairs īsti nevar.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru