Pārstāj rūpēties par cilvēku, kuram par tevi nospļauties

  1. Ieskaties viņā uzmanīgi: nekā īpaša!

Protams, tu sacīsi, ka es viņu nepazīstu. Viņš ir tik izskatīgs, gudrs, lielisko joko un izklaidē… Patiešām, ko es varu zināt par cilvēku, kurš par tevi nerūpējas? Jā, absolūti neko, izņemot to, ka viņam nerūp meitene, kura viņu mīl no visas sirds.

Tāda ir cilvēka daba: kad viņš mīl, viņš nepamana trūkumus, tā vietā koncentrējas tikai uz labajām īpašībām.

Pasaulē ir ļoti daudz patiešām labu puišu. Viņi zinakā un vēlas rūpēties par savu mīļoto. Kādu dienu tusatiksies ar viņu un rūgti nožēlosi, ka iztērēji tik daudz laika.

  1. Viņam par tevi nospļauties? Atbildi ar to pašu.

Es saprotu, ka to ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, bet es dalīšos ar vienu noslēpumu. Lai izvairītos no kāda, kurš nav tevis cienīgs, tev vajadzētu pēc iespējas biežāk atkārtot: “Vai viņam par mani nospļauties? Ak, nav problēmu – es atbildēšu pretī! ”

Šodien kaut kādu iemeslu dēļ viņam ar tevi ir ērti un komfortabli – viņš ir ar tevi. Rīt kaut kas mainīsies, un viņš aizies pat neatskatoties.

  1. Tu jau viņam devi iespēju.

Tu jau esi devusi viņam iespēju, apņemot viņu ar uzmanību un rūpēm. Tu viņam devi tūkstošiem šādu iespēju! Varbūt pietiek? Tikai neredzīgie un nedzirdīgie nebūtu pamanījuši, ka viņš ir tik ļoti mīlēts. Viņš palaida garām iespēju atbildēt ar to pašu, un ne reizi vien.

Tu esi pabeigusi savu daļu no attiecību darba. Bet viņš negribēja, nevarēja, nedarīja to – tam visam nav nozīmes. Ir pienācis laiks virzīties uz priekšu un domāt par sevi.

  1. Tu taču par to nesapņoji, ne tā?

Atceries sevi agrāk. Vai tu kādreiz piekriti šādām attiecībām? Tas, ka tev patiks kāds, kam vienalga? Bet tieši šodien viss notiek šādi. Vai tas ir tieši tas, par ko tu sapņoji?

Mēģini spert soli atpakaļ un paskatīties uz attiecībām ar dažādām acīm – to, kā tu domāji agrāk! Ļoti efektīvs paņēmiens! Tu uzreiz sapratīsi, ka esi pelnījis labāko.

Lasi vēl: Ja tev apnikuši cilvēki apkārt – izlasi šo Maslova citātu

Šķirieties un dodies tālāk. Tu noteikti satiksi īsto Mīlestību!

Avots:

cluber

COMMENTS

Pievienot komentāru