Reizēm ir tā, ka liekas ka jūsu starpā mīlestība ir beigusies, taču nevajag padoties! Mēs palīdzēsim jūtas atjaunot kā pirmajā randiņā

Psihologs palīdzēs tev noteikt, kādas brūces tev ir un iemācīs, kā sevi no tām pasargāt, kļūs par starpnieku problēmu risināšanā. Pat ja partneris nevēlas doties pie speciālista, apmeklē viņu pati: ģimene ir sistēma, kurā, mainoties vienam dalībniekam, sāks mainīties arī citu cilvēku uzvedība, akcentē Viktorija.

Dažreiz cilvēkiem pat nav nepieciešama ilga terapija, pietiek ar to, lai saprastu viņu problēmas būtību. Pēcāk daļai cilvēku ir pietiekami daudz resursu, lai patstāvīgi izveidotu citu attiecību modeli.

Ir labi saprast problēmas būtību, pat ja attiecības nav ilgstošas: ir svarīgi noskaidrot, kas tevi ievedis attiecībās ar attiecīgo cilvēku. Pajautā sev: “Kāpēc es izvēlējos viņu?” Tāpat nebaidies apmeklēt speciālistu novēloti: tas arī palīdzēs saprast, kā tu veido attiecības, kāds tu es tajās – tas kļūs par atslēgu laimīgākām nākotnes attiecībām.

Lasi vēl: 5 lietas, kuras obligāti jātur pēc iespējas tālāk no bērniem. Ņem to vērā, citādi sekas var būt traģiskas!

Kurā brīdī mīlestība aiziet uz visiem laikiem

Tomēr psiholoģe atzīst – ir situācijas, kad attiecības salabot vairs nav iespējams:

Tas notiek, kad abi partneri ir ļoti sāpinājuši viens otru. Un viņi, šķiet, ir iemācījušies runāt un sadzirdēt viens otru, bet vienalga, siltums šajās attiecībās ir beidzies, jo daudz kas ir iznīcināts. Ir svarīgi, lai pārim joprojām būtu vēlme būt tuviem, pieskarties vienam otram, izjust kaisli. Ir skaidrs – ja tevi vienmēr sāpina, tad pēc kāda laika tu domā: “Jā, šis cilvēks ir jauks, bet es vairs nevēlos to ciest”. Tā ir norma.

Tāpēc psiholoģe vēlreiz akcentē: ja tu jūti šāda brīža tuvošanos, labāk vērsties pie speciālista.

Saprast, ka ir par vēlu glābt mīlestību var ar savām iekšējām izjūtām, neviens no malas tev to nepateiks. Tas ir tāpat kā ar darbu: kurš, izņemot tevi, sapratīs, vai šodien esi noguris vai ne?

Avots: lady.tut.by

COMMENTS

Pievienot komentāru