Sapņo par laimīgu laulību? Partneriem ir vērts kopā darīt šīs 7 lietas un tad viss nokārtosies

  1. Laimīgi pāri neslēpj savas attiecības no apkārtējiem.

Bārkere stāsta par vienu no pētījumiem, kura laikā partneriem bija jāspēlē spēle un jāatklājas cita pāra priekšā. Daudzos gadījumos pāra jūtas uzplauka ar jaunu spēku. Tas īpaši produktīvi izpaudās dubultajos randiņos.

Saziņa ar savu partneri cita pāra klātbūtnē var aizdegt jaunu kaisles dzirksti. Galvenais, lai kompānija būtu jautra, bet apstākļi tendēti uz tuvību.

  1. Laimīgiem pāriem ir draugi, kuru priekšā var izrunāties.

Bārkere saka: “Mūsdienās mēs gaidām no saviem partneriem, ka emocionālā plānā viņi mums aizvietos pilnīgi visu. Bet tas ir neprāts. Tev vienalga vajag draugus un ģimeni.”

Izsakoties precīzāk, mums vajag draugus, kuriem var pazvanīt jebkurā situācijā. Bārkere uzskata, ka, ja laulātām cilvēkam ir komanda cilvēku, ar kuru var dalīties emocijās, viņa laulība ir veiksmīgāka.

Lasi vēl: Uzvārda maiņa maina likteni! Iepazīsties ar šo informāciju, lai saprastu kā tas ietekmē tavu dzīvi

  1. Laimīgi pāri kopā iepazīst jaunas un pārsteidzošas lietas.

Tiem kuriem attiecībās ir garlaicīgi un iestājusies rutīna, Bārkere saka: “Nevis jums ir garlaicīgi, bet jūs paši esiet garlaicīgi. Pārstājiet būt garlaicīgi. Dariet kopā kaut ko jaunu un pārsteidzošu, un jūsu attiecības atkal piepildīsies ar laimi.”

Psihologi apgalvo, ka pāri, kuri atklājuši sev kaut ko jaunu, piemēram, balles dejas un kopīgus ceļojumus, atšķiras ar ļoti spēcīgu seksuālu iekāri viens pret otru. Dienā, kad viņi izmēģina kaut ko jaunu, iespēja vakarā nodarboties ar seksu palielinās par 36%.

Avots:

lamp

Pievienot komentāru