Kad mājas pagalmā nonāca šis dzīvnieks, neviens nesaprata, vai tas ir kaķis vai suns. Izrādījās…

 

Kad saņēmām ziņojumu, ka dzīvniekam nepieciešama palīdzība, no fotogrāfijas pat bija grūti saprast, vai tas ir kaķis vai suns. Kad šis pūkainais radījums nonāca klaiņojošu kaķu barošanas vietā, tas tik tikko spēja nostāvēt uz kājām un tā gaita bija tikpat nepārliecināta kā gārnim.

Nabadziņš centās pacelt ķepas pēc iespējas augstāk, un tas izskatījās diezgan dīvaini un nedabiski.

Daudzcietušo dzīvnieku uzgāja kāds precēts pāris. Apskatot nelaimīgo radību, viņus vienkārši nošausmināja pūkainīša stāvoklis – zem astes bija redzams milzīgs caurums. Dzīvesbiedri nekavējoties piezvanīja savai meitai Rozanai. Kad Rozana ar kaķi devās uz veterināro klīniku, viņš nemaz nemēģināja aizbēgt – vai nu bija pārāk vājš, vai arī nebija kur skriet, un nebija pamata.

Lasi arī: Ekstrasenss Mehdi Vafa stāsta, kādi dzīves pavērsieni maija otrajā pusē gaidāmi visām zvaigžņu zīmēm

Bet šīs rokas, kas turēja dzīvnieku, viņš atcerēsies mūžīgi. Ne sliktā smaka, ne netīrais kažoks netraucēja sievietei par viņu parūpēties – viņa tikai stiprāk piespieda kaķi pie krūtīm kā bērnu, it kā cenzdamās pasargāt no visas pasaules.

Pārbaudes rezultāti veterinārajā klīnikā uzrādīja, ka kaķa kažoku nav iespējams izķemmēt – tas bija kā no dubļiem un vilnas veidots filca zābaks. Kad veterinārs sāka griezt vilnu, tā vienkārši nokrita, bet viss šis vilnas kamols svēra trešdaļu no paša kaķa. Kādu atvieglojumu gan dzīvnieks izjuta, atbrīvojoties no šī smacējošā apvalka!

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

COMMENTS

Pievienot komentāru