Ņemot vērā zodi-aku, tad šīs personas savā starpā nekad nespēs ”uzšķilt” dzirkstelīti un ar laiku attiecības izbeigsies

Ir vērts atzīmēt, ka ir izņēmumi starp visiem noteikumiem. Runa iet par savienībām, kas ir veiksmīgas neatkarīgi ne no kā. Tāpat notiek arī tā, ka laulības un attiecības ātri izjūk, kaut pēc visiem kritērijiem tiem ir augsts saderības līmenis.

Lasi vēl: Vienā laikā ar mani čigānu sieviete arī dzemdēja, viņai līdzi ieradās viss tabors un okupēja dzemdību nodaļu! Es eju pēc klizmas uz tualeti, un tur vīrietis …

Mīlestībā nevar būt nepārprotama atbilde – tikai jāuzticas sev un otrajai pusei, atmetot šaubas un aizspriedumus.

Au-ns

Mīlestībā ir vissliktākā saderība ar Mež-āžiem un Jaun-avām. Zemes elementu ir grūti apvienot ar uguns elementu, bet, ar Vēr-si ir lielas izredzes, tad ar šo pārīti tie mēdz būt tuvu nullei. Vienīgais veids, kā padarīt dzīvi ar Jau-navu vai Mež-āzis patīkamu, ir dot viņiem neatkarību. Jebkurā gadījumā spēcīgas jūtas jums pateiks priekšā izeju.

Vēr- sis

Jūs, visticamāk, nekas nesanāks ar Ūdens-vīru un Dvī-ņiem. Pirmkārt, abi šie būs jums garlaicīgi un, otrkārt, tie ir pilnīgi pretēji cilvēku tipi. Jūs esat flegmatisks un mierīgs, un Dvī-ņi un Ūdens-vīrs ir vējains un nepastāvīgs. Un jums, un viņiem ir iemesls gandrīz nekavējoties pārtraukt attiecības. Šāda apvienība būs veiksmīga tikai tad, ja būs kopīgs hobijs vai aizraušanās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru